Tsäpäkkää palvelua hätäisesti liikkuvalle täti-ihmiselle

Nyt tulee kiitos. Iso KIITOS! Postaus sisältää siis ”tuotesijoittelua”. Ne joita mainostaminen ärsyttää, älkööt vaivautuko tämän pidemmälle. Ne, jotka haluavat tietää, mistä saa nopeaa ja mukavaa palvelua tuulilasinpyyhkijänsä tai ajovalonsa polttimon menettäneille, jatkakaa.

Vaihdan oman autoni renkaat (aina kun saan niiden pultit väännettyä auki. Joskus tarvitsen miesvoimia).
Tarkistan öljyt (aina kun muistan).
Varaan huollot ja vien auton sinne (en saa sijaisautoa, vaan hoidan itseni pois huoltamolta jotenkin muuten).
Pesenkin kotteroni silloin tällöin (liian harvoin, jos miestä on uskominen). Vaan on asioita, joihin en ole kyennyt, ehkä joskus…

Joulunaluspakkasilla tuulilasinpyyhkijä jämähti kiinni ikkunaan kuin liimattu. Riuskoin ottein kun sitä yrittää irrottaa, jää vipy vetävän käteen ja kumiosa jäähän. Aamu, klo 7.45 ja töihin pitäisi päästä. Päiväksi on luvattu lauhtuvaa eli roiskeita tien pinnasta. Aulangontielle ja asia hoitui. Aulangontien pesu ja huolto osuu sopivasti työmatkan varrelle. Miehet siellä eivät hätkähdä ja toimivat rivakasti. ”Mikä auto on kyseessä? Vuosimalli?” Näihin osasin vastata suvereenisti. ”Minkähän mittaiset pyyhkijät siinä on? Ei hajuakaan ja orpo katse… ”Oletko vaihtanut niitä milloin?” Lisää orpoja katseita ja pään pyöritystä. ”Haluatko että mä tulen vaihtamaan sen?” ISO KIITOS!

Joulun jälkeen valojen vilkautuksia hämärtyvässä paluuliikenteessä. Mieleen tulvii tietysti ajatus, että poliiseistako varottavat. Kotona mies kertoi, että kuljettajan puoleinen ajovalo on pimeänä. Jostain syystä Sitikka syö polttimoita. Kerran olen tuttavan avulla yrittänyt opetella vaihtamaan. Ei mahtunut kunnolla käsi akun ja kuvun väliin, totesin, että helpompi teetättää homma toisaalla. Aulangontielle perjantai-iltapäivällä klo 15.45. Mielessäni aprikoin, että minkä lainen sutina siellä tähän aikaan vallitsee. No, olihan siellä muutama muukin, mutta huoltomies huikkasi, että vartti ja saan vaihdettua pyyhkijät edelliselle asiakkaalle. Meni vartti ja polttimot oli vaihdettu molempiin valoihin (en ymmärrä, miten ne miehen kourat mahtuvat ahtaisiin paikkoihin konepellin alla). ISO KIITOS!

Sujuvaa toimintaa, ei ajan varailua ja aikataulutusta, very nice palvelu ja tyytyväinen asiakas, niceasiakas!

Suosittelen!

Kommentti artikkeliin “Tsäpäkkää palvelua hätäisesti liikkuvalle täti-ihmiselle”
  1. avatar sarirautio sanoo:

    Hei Satu,

    ihana kun aloitit tän, mun päivän ja reissut on myös monesti pelastanut Aulangontien pesula – ja huolto. Vaikka ei osaisi kysyä oikeaa asiaa, Markku ja pojat tekevät mitä auto tarvii.

    Eli suosittelen lämpimästi!
    Sari

css.php